Je pro vás udržování pořádku ve vašem obytném voze problém? Ukážeme vám, jak je to snadné! Co je někdy u vás doma těžké, je v obytném voze ještě těžší: uložit co nejvíce důležitých věcí v malém prostoru a mít neustále přehled.

Spolu s Isabellou Franke, zakladatelkou The Home Habit and Tidiness coach, vám přinášíme tipy a triky na téma úložného prostoru a pořádku při každodenním kempování.

Nejlepší tipy a triky

Jak nejlépe zorganizovat obytné auto? V našem „Best Of“ přinášíme přehled nejdůležitějších tipů a triků pro větší pořádek v celém obytném automobilu. Společně s Isabellou Franke, trenérkou úklidu známou z různých TV a YouTube formátů, v tomto ‚Best Of‘ videu shrnujeme ty nejlepší nápady a produkty.

How do I organise my motorhome? | Best Of Tips & Tricks | (Isabella Franke X Carado)

 

DÍL 1: POŘÁDEK V KUCHYNI

Jak ideálně uspořádat obytnou kuchyň, aby bylo vše vždy na dosah, během cesty nic nechrastilo a veškeré kuchyňské náčiní bylo uskladněno rozumně a prakticky?

How do I organise the motorhome kitchen? | Tips & tricks from a pro (Isabella Franke X Carado)

 

DÍL 2: POŘÁDEK V KOUPELNĚ

Jak je možné v koupelně obytného vozu nejen udržet pořádek, ale také vytvořit strukturu, aby si spolucestující mohli uložit veškeré koupelnové náčiní? Jaké materiály se nejlépe hodí do koupelny obytného vozu? Jak se nejlépe vypořádat se špinavým prádlem na cestách?

How do I tidy up the motorhome bathroom? | Tips & tricks from a pro (Isabella Franke X Carado)

 

DÍL 3: POŘÁDEK VE SPACÍM PROSTORU

Prostor na spaní a šatna v jednom: udržování pořádku v ložnici obytného vozu je to nejlepší pro klidný noční spánek. Ale jak na tuto výzvu?

How do I organise the motorhome sleeping area? | Tips & tricks from a pro (Isabella Franke X Carado)

 

DÍL 4: POŘÁDEK V OBÝVACÍM PROSTORU

Jídelna, herna, společenská místnost, obývací pokoj: v obytné části se odehrává každodenní život v obytném voze. Udržet pořádek tady není tak snadné.

How do I keep the living area tidy? | Tips & tricks from a pro (Isabella Franke X Carado)

 

DÍL 5: POŘÁDEK V KABINĚ OBYTNÉHO VOZU

Zejména ti, kteří necestují sami v obytném voze, vědí, že příjezd a odjezd může být problém, pokud jde o čistotu. Ale na to existují chytrá řešení. Kde leží mobilní telefon a kde lze ukládat odpadky během cesty?

How do you keep the driver's cabin tidy? | Tips & tricks from a pro (Isabella Franke X Carado)

 

DÍL 6: POŘÁDEK V ZADNÍ GARÁŽI OBYTNÉHO VOZU

Kam vše uložit, aby bylo vše na dosah? Kolo, kočárek, koště, zásoba jídla... Pořádek v zadní garáži hraje hlavní roli i pro bezpečnost během cesty.

How do I make the best use of the rear garage? | Tips & tricks from a pro (Isabella Franke X Carado)